SHOP AL ONZE PRODUCTEN NU MET HOGE KORTINGEN VIA BOL.COM

Over ons


Édelie is een webshop die gericht is op luxe verzorgingsproducten.
Er zijn veel luxe producten te verkrijgen maar helaas wordt er voordat deze producten tot stand komen, vaak gebruik gemaakt van dierproeven. Ook zitten er in deze producten meestal schadelijke chemicaliën die absoluut niet gezond zijn voor onze huid. Édelie brengt hier verandering in. Wij staan voor luxe producten maar dan zonder de dierproeven en zonder de schadelijke chemicaliën. Het is ons gelukt om producten op de markt te brengen die luxe zijn, dierproefvrij zijn én vrij zijn van onder andere SLS, SLES en parabenen. 

De naam Édelie betekent letterlijk 'goede eigenschappen', 'vriendelijk' en 'hoge principes' en dat is precies waar wij voor staan. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten zodat jij kan genieten van een puur, schuldvrij, luxe verwenmoment, elke dag weer opnieuw.

Zoals hierboven al genoemd werd, zijn al onze producten absoluut niet op dieren getest en bevatten ze ook geen enkel dierlijk ingrediënt, volledig veganistisch dus. Dieren zijn immers dieren en géén product of proefkonijn. Om dit nog wat extra aandacht te geven, hebben al onze producten een dierennaam.

In de drukte en hectiek van deze wereld is het belangrijk om jezelf lief te hebben, voldoende rust te nemen en te ontspannen. Édelie helpt je daar graag bij. Onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Dagelijkse verzorgingsroutines worden pure verwenmomenten.

En of je nou iets voor jezelf zoekt, of een luxe cadeau voor iemand anders, bij Édelie vind je dit allemaal. Je geeft met een Édelie product, niet alleen een cadeau, je geeft een pure beleving vol van luxe en positiviteit. 

Geniet, want jij verdient LUXURY.