SHOP AL ONZE PRODUCTEN NU MET HOGE KORTINGEN VIA BOL.COM

Het gezicht achter Édelie


Wie zit er eigenlijk achter het merk Édelie? 
Mijn naam is Amy en ik ben de eigenaresse en oprichtster van het merk Édelie. Ik werd me in de afgelopen jaren steeds meer van bewust, wat je eigenlijk allemaal wel niet op je huid smeert en was er van overtuigd dat de huidige ingrediënten die in cosmetica- en verzorgingsproducten echt anders moesten kunnen. 

Dierenliefhebber

Ik ben een enorme dierenliefhebber, ik ben al jaren vegetarisch en grotendeels veganistisch. Dat er in ontzettend veel producten dierlijke ingrediënten zitten, dat kan er bij mij dus echt niet in. En laten we het dan nog maar niet hebben over de dierproeven die worden uitgevoerd op onschuldige dieren. Dat raakt mij persoonlijk zo erg, dat ik dacht: 'dit moet absoluut anders! Maar hoe?'
En daar begon mijn verhaal... 

Het avontuur

Na maanden/jaren onderzoek te hebben gedaan, interviews te hebben gehouden, me heel veel te hebben ingelezen en diverse Webinars te hebben gevolgd, ben ik begonnen met een ondernemingsplan. Heel veel kwam er toen op mij af; wat wordt mijn merknaam? Wat moet er allemaal gebeuren? Wat voor producten ga ik verkopen? En nog 1000 andere vragen kwamen in me op. De stap daarna was om de juiste leveranciers te vinden. Ook dit kostte veel tijd, aangezien ik veel hoge eisen stel aan de ingrediënten en producten, maar gelukkig heb ik ze dan nu gevonden en ben ik er enorm blij mee. 

Luxe uitstraling
Wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vond en waar ikzelf tegen aanliep is dat er best wel wat veganistische/dierproefvrije merken zijn, maar dat zij allemaal een hele neutrale uitstraling hebben. Ik wilde producten waar je trots op kunt zijn, die je mooi kan neerzetten in je badkamer en die ook een lust voor je oog zijn. Een luxe uitstraling, dierproefvrij, plantaardig én ook nog eens zonder schadelijke chemicaliën, die eisen had ik nog niet gevonden in een merk. 

Ik ben er daarom nu ook best een beetje trots op, dat Édelie deze kenmerken allemaal heeft. Het zijn exclusieve en unieke producten die je niet elke dag tegenkomt. En de geuren zijn trouwens ook echt zo fijn, al zeg ik het zelf (haha!)

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik zelf. 

Heel veel liefs, 

Amy 
Eigenaresse van Édelie