Shop nu makkelijk en snel al onze producten via Bol.com

Tips voor een ontspannen avondje voor jezelf


In de hectiek van deze wereld is het belangrijk om voldoende rust en tijd te nemen voor jezelf. Édelie deelt graag een aantal fijne tips met jou zodat je kan genieten van een heerlijk relaxavondje, want dat verdiend iedereen. 

Bad/Douche
Wanneer je een bad hebt, kun je beginnen om deze lekker te laten vollopen. Een temperatuur rond de 38 graden is het beste voor je huid, bij veel warmer water, droogt je huid sneller uit. Wanneer je geen bad heb, is dit geen probleem. Een fijne warme douche werkt ook prima. Of een heerlijk voetenbadje, die je bijvoorbeeld lekker voor de bank zet. 

Geurkaarsen
Om nog extra te kunnen genieten is het belangrijk dat je een fijne omgeving creëert. Dit kan door middel van geurkaarsen. Let op dat je geurkaarsen gebruikt die op basis zijn van Sojawax. Een kaars op basis van Paraffine zorgt namelijk voor giftige dampen. 
Een extra tip is om te kiezen voor een kaars met een rustgevende geur, bijvoorbeeld een geurkaars op basis van een lavendel geur. Édelie biedt deze kaars ook aan. (klik hier). 

Licht dempen
Het is belangrijk dat de lichten in de omgeving niet te fel zijn. Fijn is om de lampen bijvoorbeeld uit te zetten en een klein sfeerlampje aan te zetten. Of om de donkere ruimte op te vullen met kaarsen. Een donkere omgeving zorgt voor meer ontspanning. 

Etherische oliën
Wist je dat heel veel oliën een ontspannende werking hebben op zowel lichaam als geest. Je kunt etherische oliën op veel verschillende manieren gebruiken, je kan het op je lichaam smeren, in bad gebruiken of onder de douche. Veel geuren werken kalmerend en zorgen ervoor dat je beter kan relaxen. Zo heeft lavendel een ontspannende werking, rozen of ylang ylang zorgt voor kalmering. teatree heeft een zuiverende werking en citrus geuren zorgen voor meer energie. 

Jezelf in de watten leggen
Wat je nog meer kan doen om echt te genieten van je ontspannende avondje is jezelf echt heerlijk in de watten leggen. Dit kan door middel van een uitgebreide scrub sessie, een fijne peeling en een lekker gezichtsmaskertje. 
Je huid goed verzorgen is erg belangrijk. Met zo'n avondje voor jezelf, heb je hier goed de tijd voor. 

Zorg dat je een fijn muziekje op de achtergrond aan hebt staan en dat je als afsluiting iets lekkers klaar hebt staan voor je zelf (ja ja, nu mag je die lekkere chocolade of dat schaaltje chips lekker nemen).

Doe jij regelmatig aan een ontspannen avondje voor jezelf?

Veel liefs,
Édelie 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd