Shop nu makkelijk en snel al onze producten via Bol.com

Tips voor een ideale zomer (avond)


Kun jij ook niet wachten totdat het weer zomer wordt? De lange, lichte avonden en het geluid van de fluitende vogeltjes, heerlijk! 

Maar hoe maak je deze avonden nou nog fijner? En hoe kun je extra genieten van zo'n vrije zomeravond? Wij geven je graag een aantal tips. 

Leef buiten
Wat belangrijk is voor zowel lichaam als geest is om zoveel mogelijk buiten te zijn. Ontbijt buiten, lunch buiten en diner buiten. Maar ga ook tussendoor even kort een kopje koffie of thee drinken in je tuin of op het balkon en ontspan. Doordat je zoveel buitenkomt, maakt je lichaam constant vitamine D aan, daar krijg je energie van. 

Maak van je tuin of balkon een tweede huiskamer
Woondecoratie en prulletjes alleen voor binnen? No way! Maak van je buitenplek een heerlijk tweede thuis. Kleed je terras aan met een mooi buitenkleed (let op: gebruik er geen kleed op basis van polyester of ander plastic, dit is schadelijk voor de vogels en alle andere dieren in je tuin). Zet mooie buitenlantaarns neer, kleed je tuinbank aan met mooie kussens en hang mooie tuinposters of andere decoratie aan de schutting of muren. 

Geniet in geuren en kleuren
Maak je zomerdagen en avonden nog fijner door gebruik te maken van zomerse geuren. Zo kent iedereen vast wel de citronella kaarsen maar weet je dat er nog veel meer geuren zijn die ongedierte verjagen? Wat dacht je van pepermunt en eucalyptus? Muggen houden hier niet van. Onze geurkaarsen bevatten vele fijne geuren die je avonden nog meer genot geven. 

Bloei en groei
Begin in het voorjaar alvast met het zaaien van bloemzaadjes zodat je in de zomer geniet van prachtige bloemen. Ideale zomerbloemen zijn zonnebloemen, rozen, gladiool en de duizendschoon. Ennuh, heb je nou niet zulke groene vingers, geeft niets. Tegenwoordig zijn ook bijna al bloemen gewoon te koop in een potje. Vergeet ook niet de lavendel neer te zetten, daar houden vlinders en bijen van. 

Natuurlijk zijn de Hollandse zomers lang niet altijd even warm en mooi. Op een stormachtige avond met onweer kun je daarom altijd nog een lekker wellness avondje voor jezelf plannen. Ga in een lekker warm bad met badzout, geniet van een fijne geurkaars, eet wat lekkers en ontspan. 

Heb jij nog tips voor een fijne zomer? Let us know. 

Liefs,

Édelie 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd