Shop nu makkelijk en snel al onze producten via Bol.com

Cadeau tips voor Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw


Nu de zomer langzaam tot een eind komt, komen we weer dichter bij de winter. En de winter staat voor ons in het teken van...feestdagen. (yes, gezellig!) maar wanneer je denkt aan feestdagen, denk je ook vaak aan cadeautjes. Wat moet je nu eigenlijk dit jaar weer gaan geven aan je partner of iemand anders? 

Édelie is voor jou op onderzoek gegaan en heeft een aantal leuke tips gevonden. Lees je mee? 

Een bloemetje
Dit doet het altijd goed. Een verse bos bloemen, een mooi veldboeket, een wild plukboeket, een stekelige cactus of gewoon een leuke plant. Altijd goed!! 
Wat kan het leven soms simpel zijn hé? 😊

Een herinneringsboek
Wanneer je bovenstaande een beetje saai vind en je bent zelf creatief, ga dan aan de slag met een leuk eigen gemaakt boek. Koop een leeg fotoboek en maak hier bijvoorbeeld jullie herinneringsboek van. Dit kun je doen met een foto's, maar hoe leuk is het als je ook nog andere dingen aan dit boek toevoegt? Denk aan een bioscoopkaartje van jullie eerste date, of een bonnetje van dat leuke restaurant waar jullie samen hebben gegeten, of een servetje van dat terrasje waar jullie heerlijk koffie hebben gedronken. Plan ook een aantal pagina's in het boek waar je bijvoorbeeld een mooie handgeschreven tekst plaatst of een gedicht print en inplakt. Wanneer je boek af is, heb je echt een origineel cadeau waar degene die het ontvangt met veel liefde en plezier elke keer in kan terugkijken. 

Een dagje weg
Gelukkig gaan we langzaam weer de goede kant op met de coronamaatregelen en mogen we weer steeds meer. Zo zijn de meeste uitjes ook weer toegankelijk. Wat dacht je van een heerlijk dagje naar de sauna samen? Relaxen en genieten van de warmte en afsluitend een lekkere lunch of diner in het saunarestaurant. Houden jullie meer van avontuur? Ga dan los in een attractiepark. Achtbanen, wildwaterbanen, schommelschepen, spookhuizen, super toch? (of niet.)

Winter picknick
Voor deze moet het niet -20 graden zijn, maar wanneer er wat sneeuw ligt maakt dit het wel extra gezellig. Kleed jullie goed aan, neem een warm kleed mee, een mand vol lekkers, een thermoskan met een warm drankje en ga genieten van een winterpicknick. Origineel is het zeker (en een bbbbbeetje koud misschien). 

High Tea
Dit is altijd goed en tegenwoordig overal wel te boeken. Geniet samen met je vriendin, zus of moeder van een heerlijke hightea of highwine (😉) ook erg lekker. 
Wist je dat je dit ook makkelijk thuis kan doen? Google van tevoren op lekkere high tea of high wine gerechtjes en ga samen aan de slag. Zo heb je al een enorme voorpret en kunnen jullie daarna genieten van al het lekkers. 

Geurkaars
Bovenstaande onderdelen zijn allemaal 'doe' dingen. Maar wat als je iemand gewoon iets leuks wil geven, iets wat laat zien dat om diegene geeft? Als het nu je partner is of juist een familielid, we mogen elkaar wel wat meer laten zien dat we om elkaar geven. Hoe kun je dit nou beter doen door een fijne geurkaars te geven? Let wel op dat dit geen paraffine kaarsen zijn, die zijn erg schadelijk voor de gezondheid, lees er hier meer over. 
Een geurkaars zorgt voor een fijnere geur én sfeer in huis. Vooral in de winter kun je hier extra goed van genieten, als het 's avonds vroeg donker is en je lekker met een dekentje op de bank kruipt, hoe fijn is dan de zachte geur van lavendel of verse rozen? (shop hier Édelie kaarsen) 

Cadeau pakket
Ben je zelf niet zo creatief of heb je niet zoveel tijd, maar wil je iemand toch iets geven waar diegene echt wat aan heeft? Koop dan een kant-en-klaar cadeau pakket. Een cadeau pakket is altijd goed. Door de mooie uitstraling en vaak meerdere producten die er in zitten, voelt het echt als cadeautje wanneer iemand dit ontvangt. 
Édelie heeft ook hele fijne pakketten in het assortiment. Ideaal voor Sinterklaas of Kerst, of natuurlijk gewoon om zonder reden aan iemand te geven. Succes gegarandeerd 😁

Ga jij één van deze tips proberen? 

Veel liefs, 
Édelie 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd