Shop nu makkelijk en snel al onze producten via Bol.com

14 februari Valentijnsdag, de dag van de liefde


Ben jij ook alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Valentijnsdag? Of vind je het een beetje onzin? 
Wij van Édelie vinden dat je de liefde elke dag moet vieren. In deze soms donkere wereld lijkt het soms alsof er misschien geen liefde te zien is, daarom zetten wij ons in om de wereld samen een stukje mooier te maken én wat meer liefde te laten zien.

Door middel van onze producten zorgen wij er in ieder geval voor dat het milieu en de dieren wat extra liefde krijgen maar ook jijzelf ervaart liefde wanneer je een mooi product van ons koopt. Al onze producten worden namelijk gegeven met een persoonlijk berichtje, prachtig verpakt en ook nog eens met een portie positiviteit.

In deze blog nemen we graag een aantal artikelen met je door die ideaal zijn om te geven aan iemand, wanneer je diegene je liefde willen laten zien. En we geven je nog een extra leuke tips voor Valentijnsdag. 

De luxe cadeau sets
Onze cadeau sets zijn momenteel te verkrijgen in drie verschillende varianten. Dit is een ideaal cadeau voor Valentijn want de producten worden geleverd in een luxe cadeaubox met gouden opdruk. Je kan er zelf thuis nog een mooi kaartje met lieve woorden bij in doen en je Valentijn zal super verrast zijn. Met dit pakket kan je Valentijn een lange poos genieten van een aantal van onze gewilde producten. En wil je liever zelf een mooi pakket samenstellen, dan kies je gewoon een aantal andere producten, wij zorgen dan dat dit alsnog mooi voor je liefje wordt ingepakt. 

Een geurkaars
Wil jij het liever wat subtieler houden of weet je niet precies waar je Valentijn van houdt? Dan zit je altijd goed met één van onze geurkaarsen. Iedereen is er dol op en het is overal en altijd te gebruiken. Doordat onze kaarsen zijn gemaakt van Soja wax, geven ze geen giftige dampen en zijn daardoor ook extra geschikt voor kleine ruimtes. 

Huisparfum
Hetzelfde als hierboven geldt ook voor de huisparfum, iedereen kan dit gebruiken en het is geschikt voor elke ruimte in huis en/of op kantoor. Geef jij je liefje graag een lekker geurtje? Waarom dan ook niet voor de ruimte waarin hij/zij veel tijd doorbrengt? 😉

Valentijn tips
We hebben je al op weg geholpen met een aantal tips wat jij je Valentijn zou kunnen geven, maar wat kun je eigenlijk gaan doen op de dag zelf? Wij geven je graag een aantal tips (waar we zelf erg blij van worden). 

Uiteten
Yes, het kan weer. Nu de lockdown van de horeca weer is opgeheven, wordt iedereen wel blij van een etentje buiten de deur. Dus boek jullie favoriete restaurantje en geniet! Hou jij of jullie nou niet zo van uiteten? Hang dan de chef-kok uit en maak zelf een heerlijk diner thuis. Vergeet niet om het huis gezellig aan te kleden. 

Spa avondje 
Verwen je Valentijn met een lekker warm volgelopen bad, steek wat kaarsjes aan en geef een massage. Gegarandeerd blije gezichten! 😃

Relax
Hebben jullie normaal gesproken veel druk geplande avonden? Zorg dan dat je op maandag 14 februari 2022 even niks plant en geniet gewoon van het samen zijn. Zo simpel kan het zijn. 

Hé en ben je single? Verwen jezelf dan extra. Vandaag mag het nog meer. Bestel je lievelingseten, koop wat leuks voor jezelf en geniet.

Heb jij nog leuke tips? Hoe vier jij Valentijn? 

Liefs, 

 

Édelie 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd